Technische-adviezen, berekeningen, BIM tekeningen, bouwbegeleiding en oplevering

Over Jonker Engineering

Peter Jonker startte op 1 juni 1970 zijn onderneming electro engineering, welke eerst hoofdzakelijk werkzaam was in de divisie electrotechniek. Een lange-termijn relatie met zijn cliënten stond voor ogen. Door de vraag van clienten -veeleal archtecten, gemeentebedrijven en projectontwikkelaars- naar advies en hulp in de vakdisciplines werktuigbouwkunde, keukeninstallaties en liften werd electro engineering al spoedig uitgebreid met de divisie werktuigbouwkunde.

Door de persoonlijke benadering en inzet voor de cliënt groeide het bedrijf zodanig dat in 1987 Jonker Engineering Beheer B.V. werd opgericht en electro engineering werd ondergebracht in de dochteronderneming Jonker Engineering Techniek B.V. Deze flexibele organisatie waar met de medewerkers de vraagstukken in de techniek werden opgelost, werd op 1 januari 2001 verkocht waarna Peter Jonker de postdoctorale studie Master in Business of Energystems aan de TU Delft volgde. Deze opleiding sloot geheel aan op de aanwezige expertise.

Het enthousiasme voor het werk als installatie-adviseur bleef en toen meerdere cliënten de inzet van Peter Jonker vroegen, heeft hij onder de naam Jonker Engineering het werk als werkmaatschappij van Jonker Engineering Beheer B.V. weer opgepakt.

Een opdrachtgever goed van dienst zijn en de juiste uitvoering van de installatie zoeken, begint immers al bij de eerste plannen. Het is daarom vooral voor u belangrijk om vanaf die eerste plannen een technisch meedenker als gesprekspartner te hebben om de diversiteit aan installatietechniek te bespreken en zonodig eerst een verkennend onderzoek, al dan niet met berekeningen, te doen.

Ook vragen op het gebied van energie-inkoop, energiemanagement en energieopwekking kunnen worden behandeld, zodat steeds voor het project als geheel de meest optimale oplossing, zowel financieel als technisch, kan worden gekozen.

In die zin is het exergetische en daaruitvolgende energetische denken belangrijk bij het realiseren van een totaal energie plan. Jonker engineering is een energy thinker.

Jonker engineering is een onafhankelijk en zelfstandig ingenieursbureau. De vele jaren ervaring worden ten dienste van de opdrachtgever gesteld. Zo kan een volledige inzet worden bereikt voor uw doel: Het ontwerpen, berekenen en coördineren van zo optimaal mogelijke installaties, welke passen binnen de gevraagde budgetten en waarvan het energieverbruik naar verhouding tot de aangebrachte installaties minimaal is.

Onderstaande referentieprojecten worden thans door Jonker engineering uitgevoerd of zijn in eerdere jaren onder leiding van Peter Jonker uitgevoerd.

Prof. Ir. Wakker overhandigt de bul

Onderstaande referentieprojecten worden thans door Jonker engineering uitgevoerd of zijn in eerdere jaren onder leiding van Peter Jonker uitgevoerd.

Recente projecten

Afval Energie Bedrijf

Het Afval Energie Bedrijf is een servicetak van de gemeente Amsterdam en opereert als een onafhankelijk bedrijf.

Klene Hoorn

Continental Candy Hoorn is een pionier in de productie van suikervrije en veganistische producten. Het hart van de plant is ook de extruderlijn, waar onze "Engelse drop" drop wordt geproduceerd.

Het Cultuurgebouw Hoofddorp

Het Cultuurgebouw is een bijzonder complex van voorzieningen in Hoofddorp met prachtige culturele programma’s van De Meerse, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer, Poppodium Duycker.

Museum keizer Wilhelm II van Duitsland

Huis Doorn was de residentie van de laatste Duitse keizer, Wilhelm II. In 1919 kocht Wilhelm Huis Doorn, dat oorspronkelijk een 14e-eeuws waterburcht was.
Cultuurgebouw Hoofddorp
Cultuurgebouw Hoofddorp
Hotel Huis ter Duin, Noordwijk
Hotel Huis ter Duin, Noordwijk
Heliomare revalidatie Wijk aan Zee
Heliomare revalidatie Wijk aan Zee
Rijnlands Zeehospitium Leiden
Delta Psychiatrisch ziekenhuis Poortugaal/Rotterdam
Delta Psychiatrisch ziekenhuis Poortugaal/Rotterdam
Delta Psychiatrisch ziekenhuis Poortugaal/Rotterdam
Shell Technology centre Amsterdam
Shell Technology centre Amsterdam
Schouwburg "Het Park" Hoorn
Schouwburg "Het Park" Hoorn
Предыдущая
Следующая

Eerder uitgevoerde projecten

gemeentehuis den burg, gemeente texel

Architect: P.Post

Stadschouwburg Het Park

Architect: M. Van Huut en M. Balieux

Verpleeghuis Nieuw Berkendael

Architect: P. Wentink

Gemeente Haarlemmermeer

Ventilatie bassisscholen, geregeld op CO2 met warmteterugwinning, zonder energieverbruik

gemeentehuis oegstgeest, gemeente oegstgeest

Architect: Ir. G. Hoekstra

revalidatiecentrum Rijnlands Zeehospitium

Architect: Het Architecten Consort

lucent technologies hilversum

Kantoorgebouw 15000m2

Schiphol

Amsterdam Airport

gemeentehuis terneuzen

Architect: K. Van Velsen

Hotel Huis ter Duin Noordwijk

Architect: Korbee & Korbee

Tauro Pres. Kennedyweg Den Haag

Kantoorgebouw 3000m2

Tauro Marshalllaan Delft

Kantoorgebouw 4000m2

We werken met hen samen

Onze klanten

Hebt u hulp nodig?

Schrijf ons en blijf in contact. Wij helpen u graag verder.

Werkuren

Maandag - Vrijdag: 8:00-18:00

We zijn hier

Robert Kochlaan 624 - 2035 BV Haarlem
Phone: +31618518781
Email: jonkerengineeringhaarlem@gmail.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: